MASKINSTABILISERING

Maskinstabilisering

Funderar ni på att sätta in en ny maskin? Men ni har inte tid för att stå still med tanke på att ni måste gjuta ett nytt kraftigare fundament till maskinen.

Vi på Golvlyftarna har kommit på ett sätt så man slipper detta. Sätt in den nya maskinen så kommer vi och injekterar under den befintliga betongplattan! Vi borrar bara 12mm hål igenom betongplattan som maskinen står på och injekterar vår två komponents geopolymer som expanderar och stabiliserar maskinen. På så sätt slipper ni vänta, arbetet är oftast färdigt på en dag (beror givetvis på storleken på maskinen samt tjockleken på den befintliga betongplattan).

Vibrerar maskinen så ni måste kalibrera om den med jämna mellanrum?
Vi har utfört många jobb där maskiner rör på sig eller får saker runt omkring sig att röra på sig, vi borrar bara 12mm hål igenom betongplattan som maskinen står på och injekterar vår två komponents geopolymer som expanderar och stabiliserar underliggande bärlager.
Produktionen kan snabbt återgå till det normala med våra metoder. Ingen stor utrustning som ska in med minimala störningar för produktion och produktionspersonal.

För mer information tveka inte att kontakta oss idag, med vänliga hälsningar från oss på Golvlyftarna.