OM OSS

Om Golvlyftarna

Innan företaget grundades 2015 så jobbade Bosse och Kim på Uretek AB. Bosse påbörjade sin tjänst där 1994 och Kim sedan 2012. När vi fick den geniala idén att starta Golvlyftarna, Men vi behövde hjälp med den administrativa biten eftersom Bosse och Kims styrkor ligger mera på den praktiska biten, då kom vi med en förfrågan till Daniel om han var intresserad av ett miljöombyte. Daniel har tidigare jobbat som produktutvecklingsansvarig och har även erfarenhet inom företagsekonomi.

Då var är vi tre personer i ett familjeägt företag som 2018 har utökat med Mattias som har erfarenheter inom Byggsektorn och kört lastbil i över 16 år. Vår viktigaste målsättning med att starta företaget var att alltid att sätta kunden i fokus, oavsett om du är privatperson eller företag. Med snabb återkoppling till potentiella kunder.

 

Om Oss 1

Vi jobbar alltid efter våra kunders förutsättningar. Vi har ett personligt och professionellt bemötande och snabb återkoppling till våra kunder. Vi arbetar rikstäckande och ser alltid till att produktion, boende och försäljning kan fortgå som vanligt för våra kunder under arbetets gång då vi inte arbetar med några stora störande maskiner.

Bosse har jobbat med denna metoden längst i Sverige och i hela världen! Han har även lärt upp flera företag runtom i världen som supervisor. Företaget innehar certifieringar som Heta arbeten, Härdplaster, ID06, SSG certifierade, BAS-P och U. Golvlyftarna är godkända av villaägarnas riksförbund samt rekommenderat företag av Reco. Vi har sponsrat olika projekt under tiden vi funnits som företag eftersom vi tycker det är viktigt att engagera sig i olika delar utav samhället. Några av dom vi sponsrat är:

Om Oss 2
Om Oss 3
Om Oss 4
Om Oss 5
Om Oss 6